De binnenstad was zaterdag 15 september voor de vierde keer weer het decor voor het ludieke spelevenement City Game Roermond 2018.
 
Munsterplein centrale locatie van City Game RoermondDe binnenstad van Roermond wat zaterdag 15 september één groot speelbord voor 21 teams. Op twaalf verschillende spellocaties moesten de teams hun sportieve behendigheid, inzicht en creativiteit laten zien. En of dat nog niet genoeg  was,  was er ook nog eens een heel uitdagend  Rode Draad spel. Maar daar mochten de teams de hele dag hun hersens voor laten kraken. Met als spetterende  afsluiting het finalespel op het Munsterplein.
Het finalespel in volle gang
City Game Roermond is een gezellig sportief evenement waar genoeg te beleven is voor zowel deelnemers als toeschouwers. Op het Munsterplein vindt de gezamenlijke start, lunch, prijsuitreiking en het daverende finalespektakel plaats.
 
 
De dag staat garant voor veel plezier, teamspirit, uitwisseling met anderen en iets kunnen betekenen voor mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De opbrengst van het evenement gaat naar Stichting Leergeld Roermond e.o. 
 
 
St. Leergeld Roermond e.o.
Bezoek ook onze website http://www.citygameroermond.nl of onze pagina op FB